fredag, februar 02, 2007

Takk!

Ville vel egentlig bare takke for all forbønn og omtanke og tekke for Guds storhet og kjærlighet og hilse å si at alt står egentlig veldig bra til. Onsdag var dagen da alt jeg gjorde var så riktig, som om jeg virkelig var der Gud ville jeg skulle være, som om jeg endelig fant min plass... Gjorde bl. a. informasjonsarbeid for Hald med å ha 4 skoletimer på Gjesdal ungdomsskole der jeg gjennomførte kulturspillet (alltid like morsomt å se agresjonen og frustrasjonen vokse frem i ungdommene der de i sin store fortvilelse oppdager at spillereglene ikke er de samme over alt i denne verdenen). Utenom det møtte jeg min kjære disippelgjeng på skolen, og må si at jeg virkelig følte meg som Jesus der jeg gikk bort til dem og sa "blir dokke me elle?" (ålgårdsk for følg meg) og de følgte meg. Senere hadde jeg to gode samtaler med to ungdomsskoleelever over msn og etter konfirmantundervisning (som forøvrig var heller skremmende, i og med at konfirmantene visst nok mener at hat og ondskap er en viktig del av verden, og ikke kunne tenke seg å levd i en verden uten...hat er bra...?!?) om mobbing og et sykt marsvinet og sånn. Dagen rommet også en joggetur under en aldeles nydelig himmel, der skyene ble lyst opp av en klar fullmåne. Kvelden bestod av en dugnadsøkt i kirken (vi bygger om hele kirkesalen) noe som var overraskende gøy, og til slutt hadde jeg en god samtale over msn med Rafael, en god kamerat fra Brasil som forøvrig har bursdag i dag! Parabens amigo!!

Jeg hopper opp på skuldrene dine og du løper bortover stranda. Bølgene slår mot oss i det jeg velter oss begge to i bakken. Der lekesloss vi litt i det kalde vannet før vi spurter bortover strandkanten igjen. Andpustne tar vi hendene hverandres og daffer leende videre bortover stranda. Du og jag, Jesus.

(et bilde Gerd Elin fikk da hun ba for meg en gang, at jeg ikke bare gikk sammen med Jesus, men at jeg gikk og lekte sammen med ham...onsdagen var en slik dag, der Han alltid var med meg!)


hmm..så der var jeg glad igjen...en så lenge, til neste gang jeg møter samme problemet, for jeg vet det vil skje igjen....men har tatt en sirkel på det (skal en gang forklare dere hva dette betyr..) og lagt en plan for hvordan å takle det neste gang...hmm..tviler likevel sterkt på at jeg tørr gjennomføre det...kan huske jeg tenkte på det samme i fjord uten at det ble noe av det..så litt fortsatt forbønn ville nok vært på sin plass ;)

Ingen kommentarer: